O nas

V razvoju otroka ima glasba izredno pomembno vlogo, saj ga pomaga oblikovati v celostno osebo in predstavlja kakovostno preživljanje prostega časa. Otroci imajo radi glasbo, zato si želijo tudi sami postati aktivni v glasbenem procesu. Ne želijo je samo poslušati, želijo jo igrati in ustvarjati. Igranje na instrument naj bo otroku v veselje in z njim naj si krajša čas. S tem pa si tudi širi svoje obzorje znanja.

Zato pri nas dajemo prednost otroku in njegovim željam.

Naš cilj je, da na prijeten in zabaven način otrokom približamo in mu pomagamo vstopiti v čudoviti svet glasbe, ter jih hkrati naučiti igranja na instrument. Poleg igranja pa si otrok pridobi vso znanje o teoriji glasbe, nauči se vztrajnosti, načela postopnega napredovanja in redne delovne navade. Delamo na sprejemanju otrok in ljubezni in ne na kaznovanju, učimo jih prevzemati odgovornosti, izražanja konstruktivne plati otroka in pridobivanje na občutku vrednosti in sprejetja v družbi.

Veliko pozornosti in pravilnega pristopa v svet glasbe namenjamo s prijetnimi tehnikami načina igranja. Prednost dajemo otroku in njegovim željam ter občutkom. Dati vsakemu otroku zavedanje vrednosti, zaupanje vase, spoštovanje do sebe in vseh ljudi in s tem možnost za lepše situacije v življenju.

Pri nas se učenci srečajo s klasično in zabavno glasbo.

Nudimo celostno glasbeno izobrazbo tudi za nadaljevanje šolanja na Umetniških gimnazijah in akademijah, kakor tudi za ljubiteljsko igranje in udejstvovanje v ansamblih.

Vsi kandidati lahko pri nas opravljajo tudi zaključne izpite, nudimo pa jim tudi izpite v javno-izobraževalnem zavodu.

 

PRIJAVITE SE